Digitumpelot ryhmäkuva

Kouvolan kaupunginkirjastossa tarjolla etädigiopastusta ajanvarauksella


Kirjastopalveluiden rajoitukset ja suositukset koronan leviämisen estämiseksi ovat tällä hetkellä voimassa 28.2.2021 saakka. Rajoitusten mukaisesti kirjastoissa ei anneta kasvokkain tapahtuvaa digiopastusta.

Kouvolan kaupunginkirjastosta saat digiopastusta etänä ajanvarauksella, jos sinulla on haasteita digitaalisten laitteiden tai palveluiden käytössä. Etäopastusta koordinoivat ja toteuttavat kirjaston mediatuottaja ja -ohjaaja, jotka seuraavat yhteydenottopyyntöjä aktiivisesti.

Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse varataksesi ajan digiopastukseen. Soittamalla ajanvarausnumeroon, aika digiopastukseen voidaan sopia heti. Jos otat yhteyttä sähköpostilla, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen:

  • Ajanvaraus: ma-to kello 14-16 välillä.
    Soita numeroon 020 615 1333 ja sovi digiopastajan kanssa digiopastusaika.  
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. yhteydenottoamme varten. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja seuraavat tiedot:

Nimesi; puhelinnumerosi; toivottu soittoaika; laite, jonka kanssa on ollut haasteita ja lyhyt kuvaus ongelmasta.

Etäopastus tarjoaa mahdollisuuden kysyä kirjaston e-palveluista sekä tietotekniikan ja internetin peruskäytöstä. Vahvaa tunnistautumista vaativiin palveluihin liittyvissä asioissa emme voi auttaa.

Opastus on kertaluontoinen. Valitse siis yksi tärkein ratkaistava kysymys. Huomioi myös, että kaikkia asioita ei ole mahdollista hoitaa etänä näkemättä asiakkaan laitetta.

Yhteydenottopyynnöt ja yhteystiedot poistetaan heti käsittelyn jälkeen.

Kouvolan kaupunginkirjasto
Mediamaja

Valtakunnallinen Digitukiverkoston logo
Logo digituki Kymenlaakso
Projektipäällikkö (digituki -hanke)
Katariina Terävä
gsm. +358 44 554 9874
Logo Digitukiverkosto

Sosiaalinen media

Copyright Kymenlaakson liitto 2021. Oikeudet muutoksiin pidetään.