Digitumpelot ryhmäkuva

Kouvolan seudun Muisti ry etsii digiviestijää!


Nyt olisi jollekin mielenkiintoista työtä tarjolla!
 
Kouvolan seudun Muisti ry etsii digiviestijää
määräaikaiseen (1 henkilötyövuosi) työsuhteeseen STEAn Paikka auki -avustusohjelman rahoituksella (www.paikka-auki.fi).
 
Digiviestijän pääasiallisena tehtävänä on yhdistyksen viestinnän kehittäminen ja toteuttaminen sekä erilaisten digilaitteiden käytön opastaminen muistiperheille, muistisairaille ja heidän läheisilleen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Hae mukaan mukavaan ja toimeliaaseen porukkaamme.
 
Olet etsimämme henkilö, jos olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä, jolla pysyy käsissä erilaiset digilaitteet. Sinulla on ehkä jokin alalle sopiva koulutus tai riittävästi kokemusta. Sinulla on uusia ideoita viestinnän kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuuttaa, avuliaisuutta, ystävällisyyttä ja rauhallista suhtautumista asioihin.
Olet etsimämme digiviestijä, jos et ole aikaisemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta, olet työelämän ulkopuolella oleva alle 30-vuotias nuori tai olet osatyökykyinen (ilman ikärajausta).
 
Työaika voidaan sopia toimintakyvyn ja suunniteltujen työtehtävien mukaan. Työ alkaa 1.3.2021. Työntekijän palkka määräytyy Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.
 
Lisätietoja: toiminnanjohtaja Tarja Levonen p. 040 523 9697
 
Lähetä hakemus ja ansioluettelo 17.2.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Valtakunnallinen Digitukiverkoston logo
Logo digituki Kymenlaakso
Projektipäällikkö (digituki -hanke)
Katariina Terävä
gsm. +358 44 554 9874
Logo Digitukiverkosto

Sosiaalinen media

Copyright Kymenlaakson liitto 2021. Oikeudet muutoksiin pidetään.