Digitaidot ovat uusi kansalaistaito

Tietoa Digituki-hankkeesta

Kymenlaakso liitto hallinnoi vuoden kestoista digituki -hanketta. Tavoitteena on koota toimijaverkosto, jonka kautta kymenlaaksolainen saa kattavan viestinnän kautta tietoa digitukea tarjoavista toimijatahoista.

Apua digitaalisiin palveluihin ja asiointiin

Digituki on digitaalisen viranomaisasioinnin, palvelun ja älylaitteen käytön tukea, jonka tarkoituksena on auttaa asiakasta käyttämään älylaitteita ja asioimaan itsenäisesti ja turvallisesti sekä ymmärtämään yleisiä digitaalisten palvelujen periaatteita 

Digitukea on monenlaista. Se voi olla lähitukea (esimerkiksi asiointipisteet, vertaistuki ja kotiin vietävä tuki) , etätukea (esimerkiksi chat, puhelin- tai videotuki) ja koulutusta (esimerkiksi online-koulutukset, kansalaisopistot ja videot).

Digituen tarjoajat Kymenlaaksossa yhdessä paikassa

Alueellisen koordinoijan tehtävänä on alueen digituen tarpeen ja tarjonnan kartoittaminen, digituen verkoston kokoaminen, digituen saatavuuden ja tarjonnan kehittäminen yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa, digituen tunnettavuuden kehittäminen ja aktiivinen viestintä alueen digituesta sitä tarvitseville.

Hanke on lokakuun 2020 loppuun.
Lisätiedot: Katariina Terävä
Puhelin: 044 – 554 9874
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

Projektipäällikkö (digituki -hanke)
Katariina Terävä
gsm. +358 44 554 9874

Muualla verkossa

Saavutettavuus